perjantaina, elokuuta 05, 2005

Ei niitä voi parodioida

Ne tekevät sen itse.

Suomi24-keskustelupalstalta löytyi tähänastisista paras salaliittoteoria: Ydinase on salaliitto.

Ydinase on suurin salaliitto mitä ollaan koskaan tehty. Ei mitään ydinasetta ole olemassakaan. Miksi sinne muka juuri uraniumin ydintä pitäisi laittaa. Jokaisessa atomissahan on ydin. Vetypommi on vieläkin arveluttavampi ja pelottavampi. Jos vetypommi olisi mahdollista tehdä, niin miksi me emme ole jo räjähtäneet? En usko vetyä olevan olemassakaan.

H2O eli vesi siinähän on vetyä ja ilmaa. "Vety syttyy herkästi ja räjähtää korkeissa lämpötiloissa joutuessaan ilman hapen kanssa kosketuksiin." Olen keittänyt vettä monta kertaa. Jopa avoliekillä. Siinä on todella suuri lämpötila ja vety on kosketuksissa hapen kanssa. Vety ei voi siis räjähtää. Maailman suurvallat ovat vain kehittäneet ydinpommi ja vetypommi käsitteet omasta päästään. Uskon niiden
olevan vain isoja pommeja.

Ei siellä mitään ytimiä räjäytelty. Atollilla tapahtuneet "ranskan" räjäytykset olivat Amerikkalaisten väärentämiä. Ne räjäytykset oltiin tehty Nevadan autiomaalla sekä tietokone efekteillä. Näillä yritettiin riistää Ranskan teollisuusmahdin nousu ja yrittää saada heille kauppasaarto. Siinä melkein onnistuttiin.

Hiroshima lavastettiin, jotta Japanilaiset eivät menettäisi kasvojan. Sehän on heille todella tärkeää. Mitä oikeasti tiedät Hiroshiman atomipommin räjäytyksestä? Muutaman kuvan jossa tyttö juoksee sekä pronssinen plakaati? Näitähän ei voida mitenkään tehdä ilman ns. "ydinpommia".

Koska ihmiset pelkäävät ydinpommia, Amerikka on saanut etulyöntiaseman. Siellä päättäjät keksivät kertoa, että meillä on ydinpommeja, vaikka muille jakaa. Mutta eipä jaeta, eikä muutkaan saa niitä valmistaa. Neuvostoliitto keksi ensimmäisenä myös lähettää huhumyllyn liikenteeseen, että heilläkin on ns. "ydinpommi". Olisivat edes keksineet jonkin mielenkiintoisemman nimen.Tekisi mieleni kysyä, mitä niissä kouluissa oikein opetetaan, mutta ei kai tämä koulun ja opettajan syytä ole. Onpahan vain huonosti kuunneltu. Masentaa silti.