keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Jumala vihaa ruotsalaisia

Näin julistaa Westboron babtistikirkko. Reipasta, maanläheistä, sanoja seulomatonta uskonnollisuutta.

Kun tsunami iski. Suomi24-palstoillakin syytettiin syntisiä turisteja, jotka menivät Thaimaahan harrastamaan sodomiaa, ja saivat oikeutetun palkkansa. Yökötytti. Nämä amerikkalaiset hihhulit ovat paitsi tehneet vihastaan uskonnon, myös löytäneet Internetistä oivan maaperän. Sekään ei riitä - nähtyään lehdessä kuvan reippaasta, terveyttä säteilevästä Ruotsin prinsessa Madeleinesta, he ovat ottaneet hänet vihansa erityiseksi kohteeksi. Miksi juuri Madde? Tyttö näyttää reippaalta karjakolta, ja Göran Perssonkinkin ilme virkistyy häntä katsoessa.Olen kummissani. Millaisten ihmisen elämä on niin tyhjää, että heidän täytyy täyttää se kokopäivätoimisesti vihaamalla täysin tuntemattomia ihmisiä? Täysin vieraassa maassa? Tosin he pystyvät raivoisasti vihaamaan myös tuntemiaan ihmisiä, kuolleinakin, päätellen näistä muistosanoista:

Matthew Shepard has been in hell for 3097 days.

Diane Whipple has been in hell for 2260 days.

Deal with it! All else is trivial and unimportant. All the fag caterwauling, candlelight vigils, court orders, etc., can't buy these perverts one drop of water to cool their tongues.

Näyttää siltä, että babtisteja tässä suotta parjataan - Wikipedian mukaan kyseessä on yksi suurperhe. Minkähän laatuisia joululahjoja tässä perheessä annetaan? Millaisia ovat aamiaiskeskustelut? Mitä he tekisivät ilman Internetiä? Mietityttää...