perjantaina, toukokuuta 04, 2007

YLE Ekstra

Harmittaa ja lujasti. Digin käyttäjillä on ollut YLE24-kanava, josta on saanut takuuvarmasti uutisia - tekstiuutisia, TV-uutisia tai Euronews. Nyt YLE on mennyt ja poistanut tämän kanavan. Ja mitä he antoiat tilalle? YLE Ekstran, josta tulee vuorotellen Mielensäästäjää ja testikuvaa. Kanavn avajaispäivänä tuli todella kuuma ohjelma - jääkiekkoa vuodelta 1995!

En tiedä, mikä se Mielensäästäjä on, koska olen säästänyt mieltäni antoisammille kanaville. Jääkiekkoa tulee monelta muultakin kanavalta. Mahtoivat korvat punottaa sillä päälliköllä, joka tuupattiin kertomaan kansalle tästä uduesta profiloidusta kanavasta.

Ja TV-maksuja nostetaan taas. Muistelen, että viime vuosien korotuksia on puolusteltu sillä, että digi on ollut niin kallis rakentaa. No, nyt se on rakennettu. Eikö TV-lupien pitäisi halventua? Eikö yksi peruste digisysteemille ollut, että se on edullisempi? Kysynpä vaan.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mukava kuulla, että Mielensää(s)täjä menee yli muidenkin ymmärryksen. Täytyi neljään kertaan tarkistaa, että olenhan ihan oikeasti Ylen kanavalla... niin pahasti se vaikutti 15-vuotiaiden tee-se-itse-autotallissa -ohjelmalta.

9:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen kanssasi harvinaisen samaa mieltä.

5:46 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

en ole kanssanne samaa mieltä, tänään näyttää hyvältä

9:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home