torstaina, lokakuuta 19, 2006

Anu Saagimin mielipiteet

Ei siitä niin kauan ole, kun Anu Saagim paheksui suomalaisten naisten pukeutumista ja ilmoitti, ettei ihme, että Suomen miehet hakevat naisseuraa Virosta.

Nyt hän paheksuu, kun Suomen naiset eivät pidä miehiään kotona, vaan päästävät heidät huijattaviksi Viroon.

Anu Saagim ihmettelee, miksi suomalaiset naiset eivät kyseenalaista enemmän miesten intoa Tallinnan matkailuun. (Iltalehti)

Hyvänen aika. Tietysti suomalaiset naiset tietävät, mitä sellaiset naiset puuhaavat, jotka jaksavat kopsutella öisillä kaduilla talvipakkasessa kymmenen sentin koroilla ja roiskeläppähameissa. Vain Saimi Nousiaisen tapaiset eivät tiedä. Läskipohjissa Virossakin naimisissa olevat naiset kulkevat.

Ristomatti Ratia tiesi taatusti, mitä sai. Varmasti tiesi Harri Jaskarikin. Sitä yleensä saa, mitä tilaakin. Näillä herroilla on se ero, että Ristomatti ei itke julkisuudessa, mutta Jaskari itkee.

Tallinnassa käy paljon suomalaisia miesporukoita konferensseissa, seminaareissa ja lomamatkoilla. He tutustuvat täällä virolaisiin ja venäläisiin naisiin. Joidenkin kohdalle osuu ilotyttö, joidenkin kohdalle joku muu, esimerkiksi ammattimainen seuralainen, joka tutustuu työkseen varakkaisiin, ulkomaalaisiin miehiin, Anu kertoo. (Iltalehti)
Meni oikeudessa miten tahansa, Jaskari on poliittisesti kuollut mies. Virottaret ovat vaarallisia.