sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2005

Ranskalaista vettä

Tänään on uutisoitu, että viime vuoden turhakkeeksi valittu ranskalainen Evian-vesi on edelleen suomalaisten suosikkijuoma. Kyseessä on ranskalainen kraanavesi, jossa lisäksi on bakteereja.

Tosi outo juttu. Miksi kanniskella Ranskasta tuotua, huonoa vesijohtovettä, kun Suomessa sentään useimpien saatavilla on paljon parempilaatuista vettä - ja ilmaiseksi?

Tässä vinkki: ostakaa vesi-tai virvoitusjuoma katsoen, että pullo on tukeva ja korkki hyvä. Mieluummin jokin, jossa on vuotamaton kierrekorkki (ei kossupulloa, herättää hämmennystä, vaikka etiketti olisi pesty irti). Sitten täytätte sitä vesijohdosta ja kannatte mukananne. Täydestä menee

Jos haluaa nautiskella kylmästä vedestä, Alko myy kylmäkoteloita, jotka pitävät vesipullonkin ainakin jonkin aikaa kylmänä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Paitsi, että Evian on mineraalivettä. Tavallinen kraanavesi ei ole. Etenkin kuumalla kun ei huvita syödä kamalan rasvaista ja suolaista ruokaa, ja tavallinen kraanavesi ei riitä ylläpitämään suolatasoa. Silloin Evian on varsin toimiva vaihtoehto jos ei tykkää hiilihapollisista vesistä. Talvisin Evianin juominen onkin sitten aivan turhaa.

7:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home