keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Blogger suuressa viisaudessaan

Päättivät sitten lupaa kysymättä paljastaa kaikelle kansalle, että Timjami onkin Mette. No, itse asiassa sopii. Otin toisen bloggauspersoonan rehellistä taitamattomuuttani, kun en aikoinani osannut ymmärtää, että samalla henkilöllä voi olla monta blogia.

Olisin silti ollut mielelläni vielä Timjamikin. On harmittanut, että kaunis nimi ei tullut mieleen, kun aikoinani maistraatissa ilmoitin uuden nimeni ja kysyttiin, mikä toiseksi etunimeksi. (Niin, minä joitakin vuosia sitten muutin koko identiteettini, kun muutaman vuoden jahkailun jälkeen hyväksyin mieheni rutinan siitä, että hänen sukunimensä ei muka kelpaa, ja saman tien päätin sitten, että antaa mennä kaikki, ja vaihdoin etunimenikin.)

Joo, nyt ei ole toista etunimeä ollenkaan, ja jälkiviisaus maksaisi 90 €. Tiedoksi niille, jotka haluavat nimenmuutosta kokeilla: yhden kerran saa vaihtaa ilmaiseksi, sen jälkeen on maksettava.

1 Comments:

Blogger Ana said...

En ole perillä juuri tuosta blogitemplaatista, mutta eikös html:ään pääse käsiksi aina? Sitten sieltä vain pitää löytää se kohta jolla persoona esitellään, ja hups, delete sille.

Esim http://umtsibum.blogspot.com/ tuosta on höylätty persoona pois just noin.

Niin ja olen siis sitä mieltä, että uusi blogger on paska monella lailla. LIIAN monella.

11:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home