sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Hodorkovski

Hodorkovski on ollut malka Venäjän silmässä siitä asti, kun hän erehtyi tukemaan oppositiota Putinia vastaan. Tiedämme tapahtumat: hänet kiskottiin oikeuteen verolakien rikkomisesta, vaikka jokainen venäläinen rikkoo niitä. Sitten häntä ei vain tuomittu kahdeksaksi vuodeksi, vaan lähetettiin Siperiaan. Siellä häneltä on muun muassa kielletty lehtien lukeminen ja asianajajan tapaaminen, koska hän "joi teetä väärään aikaan". Nyt hän on sairaalassa (asia, jonka voisi tarkistaa helposti, jos Venäjä olisi ns. demokraattinen valtio). Häntä on asianjajan mukaan puukotettu kasvoihin.

Venäjän edustajat ovat kompastelleet toisiinsa kertoakseen ensin. että hän sai vain naarmuja kasvoihinsa (HS) ja sitten, että hän on saanut vain mustelmia (IL ja IS).

Koskahan saamme lukea ensin, että Hodorkovski on kuollut, ja sitten Venäjän viranomaisten lausunnon, jonka mukaan hän on vain vetäytynyt datsalleen lepäämään.

Vaarallista hommaa tuo Putinin vastustaminen.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tuo ovela juutalainen Hodorkovski, joka jätti maksamatta henk.koht. veroja yhteensä reilun 500 mln euron verran, pelkkiä eläkevakuutusmaksuja 65 mln euroa. Venäjällähän on niin sietämätön tulovero, tasaiset 13% kaikille kansalaisille. Ei semmoista Putinin sortoa tietenkin voitu maksaa, vaan hankitaan itselle lentokoneita ja laivoja. Nyt poika raukka sai 8 vuoden kakkua koska ei suostunut maksamaan verorästejään. Eikä Venäjän valtiolla ollut mahdollisuutta takavarikoida häneltä tarvittavan summan, vaan tyypillä on edelleen muutaman sadan miljoonan euron edestä henk.koht. omaisuutta.

Suomessa muuan Frykmanni joutui poseeseen paljon pienemmästä verovilpistä, "vain" muutamasta vaivaisesta miljoonasta. Ja selvisisi Etelä-Afriikassa kätketyn omaisuudensa kanssa mallikkaasti jos ei ryhtyisi härnäämään valtiota käytöksellään.

Hodorkovski on nyt eristettynä muista vangeista koska "joi teetä" keskellä yötä jonkun "nuoren ystävänsä kanssa", joka sitten antoi lausunnon puukotusyrityksestään, että se oli seuraus seksuaalisesta häirinnästä. Tietä sitä. Selvää Putinin juonittelua kai.

Suomessa Frykmania pahoinpideltiin vankilassa toistuvasti kun häneltä haluttiin rahaa. Eikö se oli kanss Tarja Halosen järjestämiä koiruuksia?

9:48 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Well done!
[url=http://figsoabm.com/ublo/mzty.html]My homepage[/url] | [url=http://vvkmisrs.com/jbcf/vlki.html]Cool site[/url]

9:58 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Great work!
My homepage | Please visit

9:58 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nice site!
http://figsoabm.com/ublo/mzty.html | http://vhupurzd.com/texz/ymke.html

9:59 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home