tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Suomen turvallisuus

Loukkaakohan Suomen turvallisuutta pahastikin, kun ilmoitan, että kansanedustaja Jari Vilen on tyhmä kuin vasemman jalan saapas ja hänen puheensa tulevat kuin keitetystä lampanpäästä?

Edelleen ilmoitan, etten pidä Suomen Sisu -järjestöstä enkä sen kotisivuista. Muhammed-pilakuvien julkaiseminen tällaisen ruppaisen populan kotisivuilla ei kuitenkaan voi olla lain vastaista tai elän eri maassa kuin olen kuvitellut. Toinen asia on, onko se tyhmää tai mautonta; siihen otetaan kantaa eri paikassa ja eri instansseissa kuin kansanedustaja Jari Vilen luulee.

Jari Vilenin järjen tila paljastuu siitä, että hän nostaa asian uutisiin tekemällä ilmiannon KRP:lle. Muulla tavalla Suomen Sisu tuskin olisi uutiskynnystä ylittänytkään. Internetissä kyseiset kuvat ovat pyörineet jo pitkään kaikkien halukkaiden saatavilla. Sitä paitsi suojelupoliisi on jo kantansa ilmaissut - kyseinen kotisivu ei uhkaa Suomen turvallisuutta. Nähtävästi kansanedustaja Jari Vilen kyseenalaistaa suojelupoliisin ammattitaidon. Järin suuresti ei myöskään KRP toimeksiannosta riemastu - poliisi on jo pari kertaa polttanut näppinsä nettiasioissa eikä heillä liene suurta halua taas tehdä itseään naurettavaksi. MTV3:n uutisen mukaan:

KRP:sta kerrotaan, että pyyntö juridisten seikkojen selvittämiseksi tuli sisäministeriöstä. KRP:n tietoon ei ole tullut, että kukaan olisi jättänyt asiasta tutkintapyyntöä.
Niin että terveisiä Jari Vilenille:

Puhehalunsa tyhmä jos vaientaa,
voi hiljaista viisasta muistuttaa.