lauantaina, syyskuuta 03, 2005

Lussutusta julkisilla paikoilla

Tampereella on alkanut sota imetyksestä julkisilla paikoilla. Kahina alkoi yleisönosastokirjoituksesta. Eräs mies (tietysti?) paheksui syvästi moista siveetöntä ja ruokahalun vievää toimintaa.Hän ainakaan ei voi kahvilassa edes syödä pullaansa loppuun, jos vieressä aletaan lussuttaa.

Järjestyspoliisiakin on huudettu apuun. Siveetöntä paljastelua ihmisten nähden. Poliisi kyllä on ilmoittanut, että syöminen ja juominen eivät kuulu poliisin alaan. Vessoja on ehdotettu vauvojen ruokailupaikoiksi. Toiset ovat kuvailleet kuvottavan selkeästi, millainen ruokapaikka löyhkäävä WC vauvaparalle on. Myös julkiset nykyiset ja tulevat äidit ovat puuttuneet keskusteluun, mm. Rosa Meriläisellä on kanta asiaan.

Ohjeita on annettu. Rinnan voi peittää siveästi hartiahuivilla. Toisten huomioiden mukaan pelkästään Hämeenkadun mitalla näkee mainoksissa enemmän paljasta naispintaa kuin missään imetystoiminnossa on mahdollista paljastaa.

Kiinnostavaa nähdä, miten kauan lussutus jaksaa tamperelaisia kiihdyttää ja viihdyttää. Voittaako plastamillimetreissä ikuisuuskysymykset, kuten koirankakat ja jalkakäytävillä pyöräilijät, vai jääkö vain kesäkengurun tasolle?