lauantaina, elokuuta 27, 2005

Harrodsin mausoleumi

Mohamed-al-Fayed on todellinen heimopäällikkö (viittaan edelliseen blogiin), vaikka jos hän kantaisi kaulassaan herätyskelloa, se olisi kultaa ja timantteja. Hän jatkaa Harrodsin tavaratalon muokkaamista Lontoon ykkösluokan turistikohteeksi. Viimeisin lisäys on Dianaa ja Dodia kuvaava, luonnollisen kokoinen pronssipatsas, jonka valaja on 80-vuotias Bill Mitchell.

Daily Mail -lehden lukijakyselyn tuloksena on, että kyseessä on "mauttomin pronssipatsas ikinä", ja lontoolaisillahan on ollut koko ikänsä tilaisuus tutustua Viktorian Albert-muistomerkkiin. "Viattomat uhrit" (nimi tuskin viittaa Harrodsin asiakkaaseen, joka yhtäkkiä joutuu vastatusten monumentin kanssa) on ensin kierroksella Pariisissa, vaikka, kuten Iltalehti kirjoittaa

"Epäselväksi on tosin jäänyt, kuka Pariisissa haluaa veistoksen nähdä."

Itsepäinen huhu väittää, että kun Muhamed al-Fayed kuolee, hän haluaa tulla muumioiduksi. Muumio on sitten tarkoitus sijoittaa pääportaikkoon laskemaan liikkeeseen rahaa tuovat asiakkaat. Diana ja Dodi sopisivat hyvin perheryhmään. Lopputulos olisi epäilemättä Lontoon pikantein turistinähtävyys.

Tuskin maltan odottaa, että al-Fayed kuolee, jotta pääsisimme ihailemaan perheryhmää.