perjantaina, syyskuuta 02, 2005

Tappajat irti!

Amerikka on valmis ottamaan isot aseet esiin. New Orleansissa on menossa viidakkosota, ja kansalliskaarti on saanut luvan tappaa.

Ei siinä kaikki. Irakista on kutsuttu 300 miehen täysin koulutettu joukko, jotka ovat myös saaneet tappoluvan. Kuten Louisianan kuvernööri Kathleen Blaco julisti:

- Nämä joukot tulivat juuri Irakista hyvin koulutettuina ja kokeneina. He ovat minun määräyksestäni palauttamassa kuria kaduille, Blanco julisti.

- Miehet osaavat ampua ja tappaa, ja he ovat erittäin valmiita tekemään niin, jos tarve vaatii - ja uskon, että vaatii, kuvernööri lisäsi.

Sotaisa lady tämä Kathleen. Hän on myös sanonut:
These are some of the 40,000 extra troops that I have demanded," Blanco said. "They have M-16s, and they're locked and loaded ...

En muista, että Amerikassa on tieten tahtoen päästetty armeijan joukkoja irti siviilien sekaan erityisellä määräyksellä tappaa, ryöstää ja raiskata sitten sisällissodan ja Shermanin joukkojen. Kathleen ei tietenkään lisännyt raiskaamiskohtaa julistukseensa, mutta kolmesataa miestä suoraan Irakin koulutusleireiltä voivat olla täynnä adrenaliinia ja testosteronia. Niin ovat tietenkin ryöstäjätkin. Ja ne, jotka vain puolustavat kotejaan jokaista vastaan, joka liikkuu ja näyttää kantavan asetta. Ja ne, joiden mielestä nyt on hyvä aika puhdistaa Amerikka nekruista/punaniskoista/hallituksen kommareista/YK:n joukoista, jotka ovat jo valloittaneet Washingtonin/rättipäistä/alieneista lentävillä lautasilla.