torstaina, elokuuta 11, 2005

Nimiä ei julkisteta

Eilen sattui traaginen helikopterionnettomuus, jossa sai surmansa kahdeksan suomalaista, neljä virolaista ja kaksi yhdysvaltalaista. MTV ilmoitti kauniisti eilen klo 19:45, että

KRP:n mukaan kopteriturman uhrien omaisiin on saatu yhteys. Uhrien nimiä ei tulla julkistamaan, sillä uhrien omaiset eivät halua nimiä julki.

Tänään on julkistettu seitsemän suomalaisen nimet, urat ja muut tiedot. Iltapäivälehtien toimesta luonnollisesti. Joko omaiset ovat muuttaneet mielensä äkkiä, tai sellainen pikkujuttu kuin omaisten pyyntö ei vaikuta, kun on mehevä paisti tarjottavana.

Aamulehti ilmoitti jo aamulla, että virolaiset vainajat olivat Lisa, Carolina, Kristel ja Ruta. Ilmoitan kunnioittavimmin, että jos minua äkkikuolema kohtaa, en taatusti ole etunimiväleissä lehden toimittajien kanssa, joille minua ei ole esitelty eläessäni. Vähän kunnioitusta, pyydän

50 vuotta sitten lehtiuutisissa ihmiset olivat neiti, rouva tai herra se-ja-se. Tänä päivänä sellainen vaikuttaa huvittavalta, mutta oli se kohteliaampaa kuin ilmoittaa, että "Lisa" on kuollut.