torstaina, heinäkuuta 28, 2005

Formulassa tapahtuu

Kaikenlaisia pikku-uutisia tuntuu kerääntyvän Formula 1:n ympärille. McLarenin mekaanikko jätti ruuvin löysälle Kimi Räikkösen autosta viime kisassa ja Kimi joutui keskeyttämään. Kun Aamulehti seuraavaksi uutisoi, että mekaanikko oli pudonnut hotellin kahdeksannesta kerroksesta kuolemaansa, se pani miettimään. Loppujen lopuksi osoittautui, että parvekkeelta olikin pudonnut kokki, minkä Iltasanomat heti otsikoi: "Kimin kokki syöksyi kuolemaan".

Koska kyseinen kokki kokkasi koko tiimille, hän tietysti kokkasi myös Kimille, mutta ei kai se tee hänestä "Kimin kokkia"? Toisaalta paljastui, etteivät ne Kimin kuuluisat juhlat taida olla hänen yksityisiään, jos koko McLarenin tiimi on ryypännyt melkein viiteen asti aamulla. Asiat joutuvat uuteen valoon.

Epäonninen on ollut myös Red Bullin David Coulthard. Hänestä piti tehdä mainoskuvaa Istanbulin salmen sillalla. Tarkoitus oli nimenomaan mainostaa Turkin osakilpailua elokuussa. Koko silta tyhjennettiin ja sitten kuvaus alkoi. Kun homma oli purkissa, tarmokas siltatulli sakotti Coulthardia 20€ pikasakolla, jonka tosin talli maksoi. Sillan kun saavat ilmaiseksi ylittää vain hälytysajoneuvot, liikennevirkailijat ja Turkin presidentti.

Lisää kansanhuvia on tulossa, koska sääntöjä muutetaan joka osakilpailuun. Viimeisin muutos sanoo, että jos renkaassa on sileä kohta, renkaan saa vaihtaa, mutta löpöä ei saa lisätä. Tästäkin tulemme varmaan näkemään hämmentäviä seurauksia.