keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Etsintäkuulutus


Tunteeko joku näitä heppuja, erityisesti sitä, jolla on punainen pelipaita päällään? Kyseinen kaveri syyllistyi väkivallantekoon Tampereella Olavi Virran puistossa noin klo 15: 30 20/7. Vasemmanpuoleisen miekkosen nimi on luultavasti Jani Pulkkinen tai Pullinen. Punapaitainen ei esitellyt itseään, mutta hyökkäsi 60-vuotiaan sydänsairaan miehen kimppuun.

Minulla sattuu olemaan oma lehmä ojassa, koska kyseinen mies on aviomieheni ja kuva on ottamani. Mieheni ei syyllistynyt mihinkään sen pahempaan kuin kysymykseen "aiotteko kusta julkisella paikalla?"

Urheilupaitainen kävi kimppuun, sylki päälle, löi rintaan ( mikä sydänleikkauksen huomioon ottaen olisi voinut johtaa tapposyytteeseen) ja poltti tupakalla vaatteet pilalle. Vasemmanpuoleinen kävi minun kanssani nokkapokkaa, mutta ei ollut väkivaltainen. Poliisi on pannut haun päälle, mutta jos joku tuntee, niin olisi kiva tietää. Vaatteet on syytä korvata puhumattakaan siitä, että haluaisin henkilökohtaisesti vedellä jätkää korville.

15 Comments:

Blogger Mette said...

En viitsi ruveta kinaamaan Iobarin kanssa tämän enempää. Totean vain, että haluni "antaa korville" oli enemmän sanantapa - kielipiiskaa olisin tarjonnut, mutta tajusimme tapahtuneen vasta hitaasti. Iobarista tuntuu varmaan oudolta, mutta ladyt eivät lyö. Tämä sukupolvi ei vielä ole tottunut puistossa tappelijoihin. Mieheni toimi mielestäni oikein, kun huomautti räikeästä käytöksestä keskellä päivää julkisella paikalla. Keskustelin yhden kanssa joukosta, ja erosimme sovussa; silloin vasta ehdin tajuta, että mieheni kimppuun oli todella fyysisesti käyty.
Emme olleet ainoita, jotka otimme asian vakavasti. Poliisi otti myös.

3:53 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Nuo heput löytää viikonlopun öistä Stockmannin McDonald'sin liepeiltä pyörimästä. Itse olen töissä heihin useasti törmännyt.

7:31 ip.  
Blogger Vapaussoturi Eurovaaliehdokas Seppo Lehto said...

Ehdotan, että Susanne Päivärintakin aloittaa ohjelmansa Sieg Heil-tervehdyksellä

Naturligtvis alla svenskar, finskar, norskar och vita personer gör sieg heil-hälsingar ; )

Om jag håller ihåg Bernadotte konongs Sylvia`s Vater war auch nationalsosialist ; )
Adolf Hitler var bättre människan som Tarja Halonen och andra kommuniststalinister nuförtiden. Adolf Hitler försökte stoppa negrar och andra arabiska och så kallade svårta apor lika kommunistiska sovjet imperium.

Många hälsingar till Sverige och Norge ; )

Sieg Heil = negroes, somalies etc tillbaka till afrikanska länder
http://photos1.blogger.com/blogger/1167/1451/1600/00111.JPG

Seppo Lehto http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/

De andra finska nyheter kommer med :

Toivottavasti Susanne Päivärinta paljastaa maamme neekeriongelman syvyyden

Lyhyestä virsi kaunis = Toivottavasti Teemu Lahtinen lyttää komurasistit ensi viikon TV-ohjelmassa

Onnitteluni ja toivotukseni Teemu Lahtiselle Päivärinnan Susannen ensi viikon ohjelmaan - ota rennosti;)

Ensi viikolla lienee rasismiohjelma TV:ssä, jossa Teemu Lahtinen haastateltavana Tatu Vanhasen kanssa. Myöhemmin syksyllä Päivärinnalla tulee myös yleisempi kehittymättömien maiden ohjelma, eikä vain teeman "rasismi"-ympärillä

Toivottavasti Teemu ottaa reippaasti puheenvuoroja, eikä jää tuppisuuksi.

Relax;)

Seppo Lehto http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/ : )

7:30 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vittu mitä urpoja!!! tulla meillä käymään ni näytetään mallia mite apinoille opetetaan et miten kohdellaan vanhempia ihmisiä, saatana hihhulit!!!!

12:16 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Turha noita jätkiä on tääl netissä etsintä kuulutella. Jos kerran poliisi otti "tosissaan" jutun? Niin näytäppä kuvaa niille !!!
Eiköhän oo aika tuttuja kavereita, jos väittää ettei oo, niin valehtelee!!

Siis mun mielestä jätkät kyllä alitti ny riman ja siätäis kunnon selkäsaunan....vaikka tuttuja onkin. Jos mun mummoon/pappaan koskettais, niin se ois saman tien sormet pois!!

Vaikkei vanhustenkaan, eikä kenenkään muunkaan kannata kyllä lähtee esitteleen näkemyksiään joka kulmassa. Järki käteen !!

11:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Homojen näköisiä jätkiä. Oisko vaan että älykkyysosamäärä on jäänyt vähän vajaaksi.

12:10 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

...voi olla että tuun löytään ainakin toisen näists&ja sit kattellaa!

3:25 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Otapa eijatellervo ens kerralla mukkaan vihtavuoren sertiä. Siitä ne kapiset rakit tykkää.

4:23 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

jee jee ...
en oo ku 16 vuotias mutta lupaan että käyn ohi mennen vetään turpaan jätkiä jos satun näkeen



-6 vuoden painitausta 3 vuoden nyrkkeilytausta ja sm pronssimitali-

7:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hmm.. Nainen kirjoittaa ja valittaa itku kurkussa, että miestään on hakattu ja haluaisi siitä hyvästä "hakata" nämä kyseiset jätkät? Taitaa naisella viirata päästä!?

2:13 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ensinnäkin, ekax pitäs teloittaa ko. henkilöt jotka puolustaa noit valko ihoisia neekereitä. Tai miksei kaikki samaan nippuun ja umpiot himmeex...Kunnon looserit ne vanhuksia hakkailee, kun ei pysty antaa vastust ku vanhuksille ja alle 12 vuotiaille tytöille.

3:44 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

aika värikästä keskustelua en voi muuta sanoa. vois osan noista kommenteista pyörittää pari kertaa suussaan ennen kun sanoo

4:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Noilla naruilla en käyttäisi hihatonta paitaa. Mutta jos vastaan tulee noin aivottoman näköinen jannu, voin kyllä kusta sen päälle, että kloppi oppii käytöstapoja.

10:34 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

vähän yhden ropposen näköinen kaveri...toivottavasti asia jo kunnossa

11:38 ap.  
Blogger Unknown said...

tässä arto katjos...meitä on suomessa 5 kpl. olen 25 vuotta vanhempi kuin ko. kuvan pojat.... olet tehnyt minulle kunnianloukkauksea ja jos et poista em. ilmoitusta ni pari mun asianajajaa hoitaa minulle tehdyn törkeän kunianloukkauksan numeroni on 040-816 0099.

3:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home