keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Eija Lapinleimu

Lady on melkoisen vauhdikas. Hän sai juuri kaksi ja puoli vuotta vankeutta törkeästä kavalluksesta. Summa on puoli miljoonaa euroa.

Nainen käytti osan kavallussummasta kouluttautuakseen kehonhallintaa opastavaksi elämäntapaneuvojaksi. Pilates- ja Method Putkisto -koulutuksen saanut nainen tunnetaan nyt myös elämäntapaguruna keväällä ilmestyneen kirjansa ansiosta.
- Ilta-Sanomat 6.7.2005


Hänen mukaansa kavallusten syy oli "tapahtuma-aikainen henkinen kriisi ja terveydentilan järkkyminen".

Henkinen kriisi lienee ollut pitkäaikainen. Ladyltä on keväällä ilmestynyt kirja, jossa hän on siteerannut ominaan mm. Uuno Kailaan runoja. Myös 90-luvulla kirjoitettuja runoja, jotka taas hämmentävät ladyn mainintaa, että hän on vain lainannut lapsuutensa päiväkirjoja yhtään ajattelematta.

Voisiko ladyn kipata Thaimaan vankilaan, koska sinne hänellä oli kova hinku? Ja toinen kysymys - mahtaako nimikään olla oma? Vaikuttaa kovin koristeelliselta.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Enpä käyttäisi nimitystä lady. Varas mikä varas. Ensin varastaa rahaa, sitten sanoja.

11:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen ite Lapinleimu sukua. Se on harvinainen nimi kyllä, noin 60 ihmistä suomessa jolla on se. En tiennyt että mun suvussa oli tämmöstä meininkiä :P

10:13 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minusta Eija Lapinleimu vaikuttaa vilpittömältä kirjassaan. Miksi olette niin herkkiä tuomitsemaan ihmisen? Jokaisellla on oikeus uuteen alkuun.Kuka heittää ensimmäisen kiven?

7:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Luin juuri, toistamiseen Eija lapinleimun kirjaa "10 ja 1/2 gurua/TIENI IRTI RIIPPUVUUKSISTA" ja kerron nyt mielipiteeni KIRJASTA: Tämä on loistava itsehoito-opas saman kokeneelle, syvältä ahdingosta ponnistaneelle naiselle, jota on kohdeltu kaltoin, jota ei oma äiti , eikä oma isä ole huoliltaan edes "NÄHNYT" ! MITEN ihminen selviäisi vaikeuksistaan ilman tällaisia rajuja ylilyöntejä ?
Ei mitenkään, koska ne juuri ovat niitä "kasvukipuja", joita kaltoinkohdeltu ei ole VOINUT AJALLAAN edes tuntea!

Kysynkin : KUKA VOISI HEITTÄÄ "ENSIMMÄISEN KIVEN" ,eli:TUOMITA, kuten raamatun aikana kysyi Hän, joka sai kaikki muut HÄPEÄMÄÄN, jatkaen: "kuka teistä on SYNNITÖN?"

Paulo Coelho, miljoonapainosten kirjailija ja terapeutti "alallaan" kertoo selviämästään huumekierteestä avoimesti , auttaen miljoonia ihmisiä tunnistamaan omat varjonsa ja tekojensa motiivit :PARANTUAKSEEN. Tätä työtä tekee, nähtävästi, myös Lapinleimu , ja toivotan hänelle sydämeni pohjasta siihen työhön SIUNAUSTA! Vain saman kokeneet voivat auttaa toisia vastaavissa vaikeuksissa.
ON MAHTAVAA, että meillä on tällaisia "LAPINLEIMUJA" , jotka uskaltavat riisua "naamionsa", ja auttaa tällä tavoin muita tekemään: SAMOIN!
KIITTÄEN / ETELÄNLEIMU !

2:28 ip.  
Blogger Unknown said...

Luin juuri Eija Lapinleimun kirjan 10 ja 1/2 gurua. Minusta se oli erinomainen ja auttoi paljon enemmän kuin Hellstenin jaaritukset. Kunpa voisin kittää häntä jotenkin! Oli hän sitten vankilassa tai maassa tai kuussa, minua se ei haittaa ollenkaan. Kirja on hyvä ja rehellinen, kiitos siitä.

12:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen mies ja lukenut kirjan. Ollut suhteessa samankaltaisen naisen kanssa. Lähetin kerran Lapinleimulle uuteen-seelantiin sähköpostia ja kysyin että mikä on hänen parisuhdetilanne miehen kanssa, jonka kanssa oli suhteessa ja joka menetti omaisuutensa /omaisuuttaan Lapinleimun jutussa. Vatausta ei tullut. Kirja kuvaa, oikein, mutta kapealta sektorilta asiaa ja kärsimystä. Mukana on myös ilmeisen vakava narsisistinen vamma, joka puolestaan tuhoaa ulkopuolisten elämää. Toki voi olla että Lapinleimu on ajan kanssa korvannut miehelle ja tämän vanhemmille aiheuttamaansa taloudellista tuhoa? Mutta juttu jää kirjan osalta siinä kesken. Toinen mahdollisuus on, kuten narsismin/narsistin kohdalla on usein, että paolla riittävän kauas pyritään välttämään itselle ikäviä henkisiä seurauksia. Narsismista kärsivä on loistava herättämään sääliä, eikä ole selväjärkinen sen suhteen, kokemusta on, mutta asioiden kohtaaminen ja tuhon korjaaminen on hyvin harvinaista. Kumpi on totta Lapinleimun kohdalla? T Jari

10:49 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home