maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Rusi rakastaa käräjäsalia

Alpo Rusin luulisi jo käräjöineen kyllikseen vakoilujuttunsa tiimoilta. Hän on haastanut oikeuteen SUPOn lisäksi lehtiä, yksityisiä henkilöitä, syyttäjävirkamiehiä, luullakseni TV:n ja Suomen valtionkin. Haastamatta ovat vain Saksan valtio ja Markus Wolf, STASIn ulkomaanosaston päällikkö, joka valitettavasti ehti kuolla.

Tämä ei riitä, Rusi on päässyt oikeusjuttujen makuun. Nyt hän aikoo haastaa oikeuteen SAK:n ja ilmeisesti kohumainoksen tehneen mainostoimiston ja siinä esiintyneen Oiva Lohtanderin (se olisi ainakin loogista).

Rusin mielestä mainoksessa herjataan yrittäjiä ja heitä kohtaan suoranaisesti lietsotaan vihaa, mikä rikkoisi eurooppalaista ja Suomessakin voimassaolevaa vihanlietsonnan kieltävää lakia. (IL)

Että sitä rataa. Rusilla on edessään tulevaisuus uutena Hannu Karpona (paitsi jotakin on mennyt pieleen; Karpo yleensä on ollut se, joka haastetaan, Rusi haastaa). Jos teillä on tieriitaa naapureiden kanssa, ette pidä toisen puolueen ehdokkaasta, työpaikkanne pomo keljuilee, pankissa ei olla kohteliaita tai naapurin mummo hakkaa mattonsa juuri päiväunienne aikaan, niin kertokaa Rusille. Rusi haastaa.

Niin, ja mainokset. Voisiko herra Rusi ystävällisesti haastaa oikeuteen sen mainoksen, jossa epähygieenisesti syötetään kissaa keittiön lattalla? Sukulaislapseni on allerginen ja alkaa kutista aina, kun näkee mainoksen.