keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Liuettiin paikalta

Hallitus viisaudessaan yrittää panna maailmaa mallilleen kaikenlaisella lainsäädännöllä - milloin nostetaan tupakan hintaa, milloin verotetaan viinaa. Todellinen ongelma ovat ihmisten asenteet. Kunpa tietäisi, mitä niille voisi tehdä. Alan tuntea itseni vanhaksi murisijaksi.

Esimerkkinä Piikkiön raju ulosajo:

Kaksi ihmistä loukkaantui rajussa henkilöauton ulosajossa Piikkiössä myöhään tiistai-iltana.

Autossa oli onnettomuushetkellä neljä henkilöä. Palokunnan saapuessa loukkaantuneet makasivat keskipenkalla ja toiset kaksi olivat liuenneet paikalta.

Poliisi löysi harhailijat lähimaastosta tuota pikaa. Loukkaantuneiden vammat ovat vakavia. (HS)


Oli tilanne mikä tahansa, en voi ymmärtää ihmisiä, jotka jättävät vakavasti loukkaantuneet makaamaan ja "liukenevat" paikalta. En voi kuvitella edes ohikulkijaa, saati ystävää tai edes tuttua, joka ei jää pitelemään loukkaantuneen kättä ja hokemaan, että "kyllä se tästä, apua on jo tulossa, koeta sinnitellä, kaikki on hyvin, kyllä tämä tästä..."

Siis uskomatonta. Olen sanaton.

3 Comments:

Blogger Janne said...

Onnettomuustilanteissa ihmiset reagoivat eri lailla. Vaikka "liuenneet" eivät olleet vakavasti loukkaantuneita, se ei tarkoita sitä, etteikö shokki olisi saanut ihmisiä käyttäytymään jollain tyystin kummallisella tavalla. Isku päähän saattaa aiheuttaa monenlaisia ongelmia.

Vaikka muuten olenkin samaa mieltä asennevammoista, niin ehkä tässä nimenomaisessa tapauksessa ei välttämättä ole kysymys muusta kuin vain onnettomuudesta.

2:53 ip.  
Blogger Ana said...

Murise vaan, kaikki murinat luetaan kyllä :-)

Jutusta - noh, ihmiset nyt on aika perspäistä sakkia noin yleensäkin, mitä näiltä voi muka ikinä odottaa.

7:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Re: Zepander

Olet oikeassa, kunhan tässä murisen. Tämä on minun ärinäblogini. Kyllä minä tiedän, että maailma ei siitä parane, saanpahan vain vähän omaa höyryäni pihalle.

Kuka suomalainen runoilija osoittikaan Juamalle sanat siitä, millainen maailma olisi, "jos ois valta ja voima ja kunnia sun, ja viisaus mun".

12:49 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home