torstaina, helmikuuta 22, 2007

Susa ja Eva

Helvettikään ei vedä vertoja hylätyn naisen raivolle. Sen sai kokea Harri Jaskari ja nyt Matti Vanhanen.

En ole välittänyt puuttua aikaisemmin tähän Susan Kurosen raivoisaan tilityshaluun (paitsi ihmettelemällä jokaisen uuden julkisuuteen tulon myötä, joko on pohja löytynyt). Nyt olemme niillä lukemilla, että kummastuttaa.

Harri Jaskarin virolainen Eva aloitti heti paljastuksensa räväkämmästä päästä, mutta hänellä ei ollutkaan mainetta menetettävänä - alan nainen, aikaisemmin rangaistu ja niin edelleen. Susan Kuronen yritti esiintyä kilttinä, lapsiaan hoivaavana yksinhuotlajana, jonka rakkaus petti. Nyt on tullut esiin todellinen Susan, raivotar, jopa kiristäjä. Vai mitä muuta sisältyy lööppeihin "En paljasta valtionsalaisuuksia" kuin uhkaus? Tiedän, mutta en kerro, jos...

- Joidenkin puheluiden aikana minulle kävi hyvin selväksi toisen osapuolen henkilöllisyys. He olivat erinäisiä hyvin vaikutusvaltaisia henkilöitä. (IL)


Aiotko koskaan kertoa julkisesti Vanhasen rinnalla kuulemistasi asiasisällöistä?

- Katsotaan nyt, miten tämä tomu tästä ensin laskee. Se täytyy sanoa, että olen saanut viime päivinä hurjia tarjouksia. Se, lähdenkö niihin mukaan vai en, täytyy miettiä ajan kanssa. (IL)


Eli kuka maksaa eniten?

Ja tällä naisella on ollut otsaa nostaa poliisisyyte nettikeskusteluista. Voin hyvin kuvitella, että siellä on käytetty rumia sanoja, esimerkiksi sitä h-alkuista. Nettiväittelyiden tiimellyksessä minunkin haukkumasanakokoelmani on rikastunut, ne tuppaavat olemaan vilkkaita. Normaali aikuinen ei moisia poliisille vie. Tänä "aikuinen" vie.

Jaskarin Eva syytti parituksesta ja pahoinpitelystä. Viimeinenkin syyte - laiton uhkaus - näkyy hiljalleen raukeavan, kun ainoa todistaja - virolainen! - yllättäen "sairastui". Jaskarin ura on silti pilalla. Nyt Susa näyttää yrittävän samaa; minulle on paljastunut tärkeitä valtiosalaisuuksia tärkeiden henkilöiden kanssa. Paljonko hynää tulee, jos kerron? Paljonko, jos en kerro?

Matti parka. Hän ei uskalla kokeilla naissuhdetta seuraaviin kahteenkymmeneen vuoteen, ja kuitenkin hänestä on paljastunut mies, jonka kuka tahansa nainen kiljuen huostaansa korjaisi. Miten moni tekisi töidensä lomasa säännöllisesti ruokaa sivusuhteen lapsillekin?


1 Comments:

Blogger Ana said...

Kys. "Matti-parka" ei edelleenkään ymmärtäne, että hän ei voi erottaa viranhoitoaan ja persoonaansa. Viimeistään media yhdistää ne hups vain. Matti-parka kuvittelee että hän voi tallustaa jonnekin suomi24.ään kuin Vanhasen eukon poika ja alkaa pokaamaan itselleen böönaa sieltä. Pääministerinä. Idiootti! Matti-parka ON aina pääministeri, jopa sen jälkeen kun ei enää ole pääministeri! Hän ei ole tavallinen ihminen enää ikinä.

Pahinta on, että äijä on niin tyhmä ettei sille ole valjennut mikään tällainen jo aikoja sitten. Vielä viime viikonlopun iltalehdessäkin se vakuuttaa että viranhoito on julkista ja muusta ei puhuta. Ai ei vai? Millä planeetalla ei?

Autavarjele. Olen kysysnyt ennenkin ja kysyn vielä: mistä sen avustajat saa palkkaa?
http://pirunviulu.blogspot.com/2007/02/oppiko-se-edes-mitn-tst-keikasta.html

5:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home