maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Terveisiä sinne tänne

Metsäteollisuuden työmarkkinajohtaja Arto Tähtinen ihmettelee, "miksi suomalainen yhteiskunta ei reagoi selvemmin mielenilmauslakkoon". Osana yhteiskuntaa reagoin heti:

IHAN OIKEIN TEILLE!

Oliko tämä nyt riittävän selvää? Pitääkö huutaa kovempaa? Ensin pelleillään työsuluilla. Sitten mätkitään päähän ns. "yt-neuvotteluilla". Sitten ei kuin ajetaan alas kokonaisia kaupunkeja. Sitten jaetaan palkankorotuksia ja osinkoja johtajille. Sitten ihmetellään. Miten tyhmäksi Metsäteollisuuden mies vielä voi tulla?

Toiset terveiset menevät Liisa Hyssälälle, joka on taas hyssälöinyt siitä, miksi naiset eivät uskalla synnyttää lapsia. Liisa, synnyttäisitkö sinä itse tähän pätkätyöyhteiskuntaan? Ottaisitko riskin työsuhteesi menettämisestä? Olisiko syytä valtion edustajan katsoa peiliin kummastelun sijasta, kun valtio on pätkätöissä suurin sikailija ja kunnat vähän pienempinä possuina perässä?

Olisiko aika lopettaa se hyssälöinti ja hyssyttely ja tehdä jotakin? Häh?

2 Comments:

Blogger Erastotenes Aleksandrialainen said...

No, Tähtisellehän sopivaa reagointia olisi se, että "isänmaallisista suomalaisista" (esim. elämässään epäonnistuneita pienyrittäjiä) koottu kuolemanpartio lähtisi vierailulle luottamusmiesten koteihin. Se, että suurin osa suomalaisista jossain määrin hyväksyy tai ainakin ymmärtää paperimiesten toiminnan, ei ole halutunlaista reagointia.

7:30 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

6:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home