sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Politiikkaan!

Perussuomalainen Timo Soini on todennut, että politiikassa ovat vahvoilla vanhat miehet ja nuoret naiset. Nuoria miehiä ja vanhoja naisia ei näy. Niinpä hän ehdottaa kapinaa:

Nuoret miehet politiikkaan!

Iäkkäille naisillekin löytyy toki paikkansa - tukijoina.

Vanhojen naisten viisaudelle ei siis ole muuta käyttöä kuin sanankuulo, äänen antaminen ja ehkä kahvin keitto kokouksissa. Tietysti taka-alalla, nuoret naiset ovat paljon parempaa silmänruokaa.

Jopa sotaisilla irokeeseilla vanhat naiset istuivat neuvostossa, koska heitä kunnioitettiin. Nuoret miehet taas kuuntelivat takarivissä; heillä oli paikkansa sodassa (tai urheilukentillä), mutta päätöksiä heiltä ei odotettu ennen kuin nuori, kuuma veri vähän jäähtyi.

Ehkä Timo Soini pelkää sittenkin vanhojen miesten vallan laskua, jos vanhat naiset hymyilisivät ironisesti heidän määräilylleen. Nuoren naisen saa toki aina järjestykseen, ja nuorelle miehelle voi lupailla: "Hanki nyt muutama vuosi poliittista kokemusta, niin.." Mutta minkä teet vanhoille naisille? Tämän tietää myös Timo Soini.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ehkä vanhemmat naiset ovat viisastuneet kokemuksesta ja todenneet politiikan oman aikansa tuhlaukseksi. Kenties he ovat siirtyneet jonnekkin missä kokevat tekevänsä jotain oikeasti hyödyllistä.

8:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home