keskiviikkona, toukokuuta 25, 2005

Vesa Keskinen mainostaa

Naisjutut eivät ole tuoneet Vesa Keskiselle hyvää mainosta - ellei säännön "samantekevää, mitä puhutaan, kunhan puhutaan" mukaan. Muut julkisuusasiat hän onnistuu kääntämään mainoksiksi.

Nyt hänellä on napit vastakkain viranomaisten kanssa viimeisimmän pilkkikisansa vuoksi. Ongelma ovat merkki kyljessä uiskennelleet kalat. Merkityn kalan onkiminen toi ison palkinnon. Tällöin ei voida sanoa, että kyse oli pilkkijän taidosta. Keskinen sanoo, ettei kyseessä silti ole arpajaispalkinto, viranomaiset sanovat, että on.

Keskisen omaisuutta on menossa takavarikkoon 500 000€. Uskon, että hän olisi voinut kirjoittaa sen suuruisen shekin, mutta sen sijaan hän ilmoittaa lehdille, että hän antaa takavarikkoon kartanonsa, maasturinsa ja Ferrarinsa, ajaa autot poliisiaseman pihalle ja siirtyy kulkemaan Tunturimopolla. Ja kuvauttaa varmuuden vuoksi itsensä pappatunturin selässä. Tämä on mainio julkisuustemppu. Mikä on sympaattisempaa kuin miljonääri karauttelemassa pappatunturilla?

Pieni ongelma on. Suostuvatko ne kaikki mallitytöt istumaan mopon takapenkillä kesähameen helmat hulmuten? Vai tajuavatko he, että se olisi heillekin mainosta? Kesäraitilla retrohenkinen 60-luvun kukkamekko liehuen, aurinkolasit päälaella ja Laila Kinnusen parhaita hittejä hyräillen. Sitten poiketaan paikalliselle kioskille ja tasataan yhdessä päärynälimu. Perässä pitkä saattue lehdistön limousineja kuvaajat sojottamassa kattoluukusta kameroineen kuin siilin piikit. Menestys on varma.