torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Floridasta Tombstone

Kummallista, minä luulin, että Ronald Reagan oli niitä lännen pyssysankareita eikä Bushin perhe. Ehkä asiaan vaikuttaa, että Bushit ovat Teksasista.

Floridan kuvernööri Jeb Bush, presidentin veli, on täydentänyt aselakejaan. Tähän asti Floridassa on lailla sallittu ihmisen ampuminen kotona, työpaikalla ja autossa. Nyt laki sallii ampua ihmisen missä tahansa ja milloin vain, kunhan ilmoittaa, että tunsi olonsa uhatuksi. Lisäksi asetta saa kantaa, kunhan se ei ole näkyvissä, vaan on vaikkapa takin alla tai käsilaukussa.

Kuvittelen, miten pikkuista isoäitiä (isoäidit ovat innokkaita Kansallisen Kivääriseuran kannattajia) tuupataan vahingossa tungoksessa. Mummu avaa käsilaukun, ottaa esiin Glockin, ampuu tuuppijan, puhaltaa aseen piippuun kuten lännen filmissä ja sanoo: "Kunnioittakaa vanhempia ihmisiä. Minähän olisin voinut kaatua, ja vanhat luut ovat hauraat." Sitten hän panee aseen takaisin laukkuun ja köpöttelee tiehensä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Wikipedian mukaan Bushin perhe on alunperin Ohiosta, mutta vaikuttanut pitkään maan koillisosissa. Nyky-Yrjö on syntynyt Connecticutissa, minkä valtion senaattorina hänen isoisänsa toimi.

4:10 ip.  
Blogger Mette said...

Sattuipa erehdys. Bush on ollut Teksasin kuvernöörinä ja hänellä on siellä maatila.

9:16 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home