sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006

Todellista logiikkaa

Israel on pommittanut kolmikerroksisen asuintalon, jossa oli noin 100 pakolaissiviiliä. Iskussa kuoli ainakin 32, joista 14 lapsia (MTV).

- Hyökkäsimme kaupunkiin, koska Hizbollah-liike on ampunut sieltä käsin raketteja Nahariyaan ja Galileaan. Hizbollah on täten vastuussa tapahtuneesta, kommentoi kapteeni Jacob Dallai. (MTV)

Tämä on logiikkaa jos mikä. Israel valitsi maalin, Israel pommitti, mutta uhri on syyllinen. Mihin on kadonnut juutalaisrabbien hiljainen logiikan taito? Uponnut jälkeä jättämättä sotilaiden ylimielisyyteen?

Öljyvarastojen pommittaminen on myös sotilaallista putkinäköä. Jos Israel on päättänyt tuhota Libanonin valtiona ja alueena, niin silloin isku on tehokas. Mutta kun meri on yhteinen. Sitten, kun öljy rantautuu Israeliin, luemme tietysti taas, että kaikki on Libanonin syytä - se on heidän öljyään.

Muistaakseni Kuwaitin sodan aikana Saddam Hussein hävitytti tahallaan öljysäiliöitä, ja koko maailma tuomitsi. Nyt ollaan hiljaa. Miksiköhän?

1 Comments:

Blogger Seppo Lehto kansakunnan valistaja said...

Monissa tietosanakirjoissa on edelleen maininnat roduista

Esim. "Neekerirodun edustaja, intiaanirodun edustaja"

Joten eiköhän ole sovjet-tyylistä lain tulkintaa tuo että rodun mainitsemisen perusteella voitaisiin antaa rangaistus ja jopa korottaa muun ns. oletetun rikoksen yhteydessä

Seppo Lehto Tampere

PS: Itse jätin 17.11.2006 rikoshaasteen norsunluurannikkolaista ex-Vihreiden Tampereen hallituksen jäsentä vastaan Tampereen käräjäoikeuteen väkivaltaisista päällekarkauksistaan ymv:sta kun syyttäjä Jouko Nurminen oli jättänyt syyttämättä

6:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home