maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Vanhaselle rauhoitusaika!

Alkaa mennä vähän pitkälle, kun Susan Kuronen pyrkii hakkaamaan Jutta Jussilan palstasenteissä. Viimeisin juttu on jo silkkaa fuulaa:

Susan Kuroselle on jäänyt seurustelusta Matti Vanhasen kanssa mielikuva, että pääministeri oli heidän seurustelussaan kiinnostunut vain seksistä. (Iltalehti)

Eronnut mies selaa nettideittipalstoja, joille yksihuoltajaäiti on pannut kuviaan saadakseen seuraa. Mistä muusta on puhe kuin seksistä? Kahden aikuisen, yksinäisen ihmisen kesken se on täysin laillista eikä Susan oikein olisi voinut notkua baareissakaan miesten perässä, koska hänellä on huollettavia. Olisi silti oikein mukavaa, jos hän muistaisi, että sitä saa, mitä tilaa.

Toisaalta Vanhanenkin olisi voinut olla varovaisempi ja muistaa vanhan sanonnan: "Helvettikään ei vedä vertoja hyljeksityn naisen raivolle." Onneksi hän sentään ei kosinut. Tuolla uhrimentaliteetin omaavan raivottaren luonteella varustettu nainen ei olisi ollut oikein hyvä vaimovalinta. Toinen avioero heti ensimmäisen perään olisi myös horjuttanut poliitikon mainetta. Joten, pidä pintasi Matti, ja lehdet, antakaa miesparalle rauhoitusaika! Susiakaan ei jahdata sellaisella tarmokkuudella.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Iltalehden lööppi perustui Hesarin hyvin asialliseen Kurosen haastatteluun. Siinä hän toteaa:

Jos ihmisellä on julkinen työ ja missio julkisuudessa, pitäisi raottaa myös ovea omaan elämään, ellei kerran ole tarvetta salailuun. Ei sitä ovea tarvitse kokonaan avata, Kuronen sanoo Hesarissa.

Tuo keltaisen lehdistön revittely on sitten oma asiansa (joka tietysti saa elinvoimansa siitä, että ihmiset tätä haluavat), mutta itse ministerin heilasta jäi yllättävänkin fiksu kuva.

1:04 ip.  
Blogger Ana said...

Jotain kovin omituista ajassa kuitenkin on, kun Susan Kurosen meriiteillä varustettu muija pääsee revittämään lööpeissä viikokausia. Lets kou päk to seitkytluku: kun Kaarele Kustaan ja Silvian seurustelu oli jo ihan selvä juttu, paparazzit sai napattua muutaman kuvan. (Eka haastattelu annettiin sitten vasta kihlajaisissa, sitä ennen Silvia oli pitänyt suunsa supussa) Kaikista tämä oli ihan ok. Vastaavalla aikajanalla (tapaamisesta ekaan paparazzikuvaan) nykyään on mahdollista antaa satamiljoonaa haastattelua toisen osapuolen mielipidettä kuulematta tai tarvitsematta ja puhua ummet lammet paskaa, ja se on kaikista ihan ok.

Vaan eipä tullutkaan Kurosesta Silviaa. Ei kestänyt lärvi kii. Eikä osannut Matti hoitaa asioita niin kuin aikuinen ihminen, vaan kämmäsi osaltaan senkun ehti, heti medialle valhetelusta lähtien.

Surkeaa, tyylitöntä paskaa. Tyylitöntä, tyylitöntä, tyylitöntä. Ja niin kuva ajastamme.

4:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home