keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Poimi euro maasta

Säästöä haetaan Suomessa yhä kummallisemmista paikoista. Ei se nyt mitään, että Savonlinnassa on suljettu Joel Lehtosen museo juuri silloin, kun kirjailijan syntymästä on 125 vuotta, vaikka säästö kulttuurilautakunnan puheenjohtajan mukaan on "marginaalinen". Se on jo mielenkiintoista, että Aamulehden yleisönosaston mukaan asiakas oli yrittänyt soittaa - nimenomaan annettuna puhelinaikana - Tampereella Hatanpään mielenterveystoimistoon kahtena päivänä puoli tuntia yhteen menoon, mennyt sitten itse paikalle ja saanut kuulla, että mielenterveystoimiston puhelinkeskuksessa ei säästösyistä ole ketään. Tässä on todella tehokas keino säästöön kaikkiin terveyskeskuksiin. Ei tule turhia potilaita, kun puheluihin ei vastata.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jo tällainen turha soittelu on omiaan lisäämään mielenterveyspalveluiden tarvetta. Tampereella ilmeisesti taas säästetään väärässä paikassa.

3:08 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Putkinotkon joutaa varsin hyvin sulkeakin. Se on ensinnäkin niin huitsinvideliossa, että sinne on muualla asuvan oppaankin paha päästä ilman omaa autoa. Varsinkin ilman opasta (joka olen ollut, btw) paikka on vierailijoille vain pari onnetonta möksää ja jokunen ryteikkö. Palkattu opas ei ryteikköä paljon paranna, mutta saattaapi vetäistä hyvänä päivänä showta jolla hyvittelee vierailijoiden pettyneitä naamoja "ai tällänen tää nyt sitte on, jaa". Ne on ne ryteikön parantelijat ja alueen kunnossapitäjät sitten vielä erikseen, ja jos semmoisiakaan ei ole vara palkata, niin mitä sitä auki pitämään. "Kulttuurikohde" my ass. Samaa puuppaa kuin kaikki ryteiköt.

1:09 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home