maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Pyhempi kuin sinä

Kuuluisat Muhammed-pilakuvat on taas julkaistu Tanskassa, kertoo Helsingin Sanomat. Tällä kertaa ne julkaisi Politiken-lehti.

Se on aivan eri asia, sanoo Politikenin päätoimittaja Töger Seidenfaden. Politiken julkaisi kuvat amerikkalaisen taiteilija-toimittaja Art Spiegelmanin kirjoituksen yhteydessä.

"Se oli välttämätöntä hänen tekstinsä ymmärtämiselle", sanoi Politikenin päätoimittaja Töger Seidenfaden.

Seidenfaden korosti, ettei Politiken halunnut provosoida, kuten Jyllands-Posten oli hänen mielestään tehnyt.

Erohan on aivan selvä, näkeehän sen sokea Reettakin. Kun iso lehti julkaisee jotakin, se on välttämätöntä. Kun pieni lehti julkaisee, se provosoi. Eikö meillä Suomessakin ole tapahtunut jotakin samantapaista... Siitä puheen ollen, koska Helsingin Sanomat julkaisee Muhammed-juttua käsittelevän kiihkottoman, kriittisen esseen saadakseen myös panna kuvat sivuilleen?

1 Comments:

Blogger Keskustelua perusoikeuksista sananvapaudesta ilmaisuvapaudesta aluepalautuksista miehittäjä-Ryssän alueriistoista matu- ja islaminvaasioista, sekä yrittäjyydestä said...

Till alla folk i Norden, negroes, somalis och de andra olika univeritäter och muslim organisationer i hela världen

Press release Prophet Muhammed karikatyr contest är i Finland

Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
Suomi-Finnland
känny: 044-3380291

----------------

I Finland här finns Karikatyrcontest mot prophet Muhammed och en tävlingen också var Muhammed knullar svin http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/

Ge dina poänger;)

http://bp2.blogger.com/_Cq2P0ssFV0Q/RvVCaS5CZ1I/AAAAAAAAAAM/hCEUQYQTUMs/s400/Propeht+Muhammed+Contest+in+Finland.JPG

I dag Prophet Muhammed karikatyr contest finns i Finland - Willkommen sie ;) att titta var den äktä art när vi talar om prophet Muhammed och sina älsk med djuren.

11:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home