maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Seksikkäät virolaiset seksityöntekijät

Anu Saagim on sitä mieltä, että suomalaismiehet menevät Viroon huoriin, koska virolaisnaiset ovat suomalaisia parempia sängyssä. Kummastuttaa, kun on nähnyt uutispätkiä bordelliratsioista, joissa pelästyneet alaikäiset narkkarit keräilevät halvan näköisiä alusvaatteitaan poliisien jaloista. Mietityttää myös, mahtavatko Viru Valkiaa naamaansa kaataneet suomalaismiehet erottaa naista pumpattavasta Barbarasta.

Pukeutumisen suhteen Saagim voi olla oikeassa. Virottaret saattavat hyvinkin käyttää lyhyempiä hameita. Korkeammat korot häneltä jäivät huomaamatta tai sitten ainakin Tallinnan naiset ovat lopultakin huomanneet, että kaupungin kivitys on tappovaara talvisin. Kun viimeksi kävin Tallinnassa, näin hotelli Virun naistenhuoneessa elämäni lyhyimmät hameet ja korkeimmat korot. Kyseiset leidit olivatvirolaisia ilotyttöjä, jotka paikkailivat meikkejään

Mahtaako Anu Saagim tietää, eroavatko kunnialliset virolaisnaiset vastaavista suomalaisnaisista. Epäilen, että eivät. Mahtaako hän edes tietää, että on muitakin naisia kuin ilotytöt ja alastonmallit? Epäilen, että ei.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

anu Saagim on Viron suurin huora,sille kelpaa vain 500 eurot ja muutenkin on inetty ihminen

1:40 ap.  
Blogger Unknown said...

tere jos on ketäkin kes tahop munnii saaha edestä ja takaa niin ota yhentust allakirjoittanuun voin imetä kaa

1:42 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home