perjantaina, kesäkuuta 10, 2005

Vagina dentata

Etelä-Afrikassa naiset ovat suivaantuneet raiskausten yleistymiseen. Yksi heistä, Sonette Ehlers, on keksinyt ja patentoinut kapistuksen, jonka nainen työntää sisäänsä kuin tamponin. Laite on ontto, ja kun mies työntyy sisään, hän huomaa joutuneensa pulaan; "rotanloukuksi" kutsutun kapineen sisällä on pieniä koukkuja, jotka tartuvat kiinni, eikä laitetta saa irti kuin lääkärin voimin.

Useat naisjärjestöt ovat raivoissaan, koska heidän mielestään "rotanloukku" vain pahentaa ongelmaa. Raiskauksissa on kysymys väkivallasta, ja tällaiset keinot vain pahentavat naisen mahdollisuutta kokea lisää väkivaltaa. "Hallituksen ei pitäisi sallia tällaista", sanoo nainen, jota puukotettiin raiskauksen aikana.

"Rotanloukku" on tulossa myyntiin rohdosliikkeisiin tamponihyllyn viereen ensi kuussa. PIan voimme saada uutisia lääkäreistä, joiden vastaanotolle on jono miehiä, kullakin outo tuppi peniksensä ympärillä ja tuskanirvistys kasvoillaan.

"Rotanloukku" on kuin todeksi muuttunut "vagina dentatan", "hampaallisen vaginan" pelko, josta Freud on kirjoittanut. Neal Stephenson on kirjassaan "Snow Crash" esitellyt samantyyppisen suojakeinon, mutta siinä mies saa välittömästi vaikuttavan annoksen tainnutuslääkettä ja vajoaa onnellisesti hymyillen uneen. Kiireesti keksimään sellaista!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

hi nice site

5:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home