torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Kaikkea ne amerikkalaiset keksii

Kuvassa väitetään olevan aitoja allergiavapaita kissoja - tuotteessa vuoden takuu.

San Diegossa Kaliforniassa päämajaansa pitävä Allerca Inc. arvelee, että ensimmäiset katit saadaan toimitettua asiakkaille ensi vuoden alussa. Allergikkokissan pentu maksaa rahtusta vaille 4 000 taalaa (runsaat 3 100 euroa). (Ilta-Sanomat)

Allerga Inc. tiedottaa, että kaikissa kissoissa on allergeeneja. Yhtiö keskittyy geneettisiin poikkeamiin, joita kissoissa on luonnostaan, niin että geenimuunnokset eivät vahingoita kissoja millään tavalla.

The ALLERCA GD cat is the only scientifically-proven cat that helps those individuals with feline allergies and was developed using proprietary methods under ALLERCA's pending patents.

Lisäksi Allerga-kissat ovat "ystävällisiä, leikkisiä ja helliä". Ne tiputtavat vain vähän karvojaan ja tulevat kaikissa väreissä ja 4-8 kg painoisina.

Kissan voi tilata Internetistä ja se on tullessaan 12 viikon ikäinen ja valmiiksi leikattu. Mukana tulee lisäosia:

One set of SoftPaws nail caps already applied (these are vinyl nail caps applied to your kitten's claws that effectively cover the claws so no damage occurs when your kitten scratches)

Mikäpä sen hauskempaa. Valmis kissa, ei karvanlähtöä, ei kynsimistä (kasvavatko valmiiksi kiinitetyt kynsitupet, kun kissan kynnet kasvavat?), ei pentuja, eikä edes allergiaa. Siitä vain tilaamaan. Uniikkikappaleita, koska ne eivät saa pentuja. Sanotaan elävän kauan (vaikka takuu onkin vain vuoden voimassa).