maanantaina, tammikuuta 15, 2007

On siinä nyt hemmetti ero!

Nyt myydään HK:n Sinistä valmiiksi pilkottuna (ja suodatinkahvia valmiiksi pakattuna suodatinpusseihin).

- Keittojuurespakkaus on irtotavaraa kalliimpaa, mutta voi se olla pienelle taloudelle edullisempi kuin irtojuurekset, joista käytetään vain osa ja loppu nahistuu piloille, Siltanen [Martta-liiton puheenjohtaja] huomauttaa.(IL)

On siinä nyt hemmetti ero! Keittojuuresten osto yhtä soppaa varten on hiukan eri juttu kuin ostaa HK:n Sininen, josta sitten ei saa palaa irti. Siihen riittävät hampaatkin. Tässä ei enää ole kyse uusavuttomista (niin avuttomat päätyvät laitoksiin), vaan idioottimaisesta myynnistä. Yhdysvalloissa markkinoitiin joskus häkkilintujen vaippoja. Vaikuttaa hiukan samalta jutulta. Onneksi suomalaiset eivät ole ihan vielä ihan tärähtäneitä. Kahvia suodatinpussissa myyvä Meiran myyntijohtaja Markus Gotthard valittaa.

- Suomi on niin konservatiivinen kahvimaa, Gotthard sanoo. (IL)


Mitä keksisimme seuraavaksi? Leipä, joka on valmiiksi leikattu haukkapaloiksi? Ja voideltu voita päälle?

4 Comments:

Blogger Ana said...

Olen eri meiltä suomalaisten avuttomuuden asteesta. Varsinkin alle kaksvitoset Ovat Siellä Jo...

Discl. Ikäraja ei sitten ole ihan just tarkka.

7:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kaikkeahan voi yrittää myydä eikä se ole yhtään tyhmää. Tyhmä on se joka maksaa. Ellei sitten ihan oikeasti koe, että valmiiksi pussitettu kahvijauhe on hintansa arvoinen, että se säästää lusikoimisen ja laskemisen vaivan.

8:42 ip.  
Blogger Mette said...

Mistä ne tietävät, miten vahvaa kahvia kukin haluaa juoda?

9:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Osa suomalaisista on avuttomia, jopa alle 55-v. todistan minä - itse nähneenä!
Toisaalta, Anokin on oikeassa, tyhmä ostaa mitä vaan!
Ja Mette, kohta markkinoidaan varmaan niiden valmiiden pussien lisäpusseja vahvaa kaffetta haluaville, makupusseja maustekaffetta haluaville ja viskiä....ei kun sitähän saa Oklasta Irish Coffeeta haluaville. Juma, tää idea jo tarvii patentoida. Valmiiksi täytettyjen suodatinpussien lisäpussit - ja hirrrrrrrvee hinta! Yesh! Eteenpäin kulutuksen osoittamalla tiellä ,>

5:32 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home