torstaina, marraskuuta 10, 2005

Etiketit uusiksi

Hallituksemme, erityisesti Liisa Hyssälä, on hyssytellyt viinan kauhistuksesta siitä asti, kun alkoholiveroa laskettiin. Kaikenlaisia veret kylmääviä ehdotuksia on tehty asian korjaamiseksi. Nyt on sitten keksitty keino: oluen myynti kiellettäisiin klo 7-9 välillä aamulla kaupoissa ja pullojen etiketteihin painettaisiin varoituksia.

Mallihan saadaan savukepakkauksista: "Tämän pullon sisältö vaarantaa terveytesi." Miten asiaan suhtautunevat ulkolaiset kalliiden juomien valmistajat? Heidän pullonsa ja etikettinsä ovat viimeisen päälle suunniteltuja ja sitten täällä lätkittäisiin kaikkiin liimalappuja. Syntyisikö pahojakin kauppakiistoja tuotteen tärvelemisestä?

Paljonkohan ne varoitukset ovat savukerasioissa auttaneet? Mitä siihen tulee, niin monikohan pontikanjuoja parantaa tapansa, jos kaupoista ei kahteen aamutuntiin saa keppanaa?

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Alkoholin hintaa pitäisi nostaa reilusti, muu ei auta. Hinnan lasku on ollut katastrofi.

Savukeaskeista pitäisi tehdä mustavalkoisia ja samanlaisia, vain tuotenimi ja tuotetiedot olisivat erilaisia, mutta nekin siis samanlaisella mustalla tekstillä kaikki. Osa tupakoinnin gloriaa katoaisi siten. Niin, ja hinta tuplaksi.

10:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home