torstaina, elokuuta 18, 2005

Kirkolliset siittiöt

Kirkkohallitus on taas laajentanut kenttäänsä ihmisten suvunjatkamiselimiin. Aviopuolisot saisivat kirkon mukaan saada hedelmöityshoitoa vain aviollisen sukusolujen avulla. Jos siittiöt eivät toimi, ei lapsia pidä sallia. Jumalan tahto ilmeisesti.

Yksinäisten naisten ei myöskään pidä lapsia hankkiman muuten kuin lähiöpubin miesten avustuksella. Lapsia ei pidä saattaa maailmaan ilman isää.

Kuka kertoisi kirkkohallitukselle, että jokaisella lapsella on isä, koska partenogeneesiä ei vielä ole kokeiltu. Jokainen vain ei tunne isäänsä, oli äidillä aviopuoliso tai ei. "Viisas se lapsi, joka isänsä tuntee." Tuntuu siltä, että naiset sairastuvat kohdunlaajennukseen, niin monia vieraita käsiä heidän kohduissaan käy. Lääkärit, eduskunta ja nyt kirkkohallituskin. Kun vielä estettäisiin ihmisiä ottamasta avioeroja, jotta jokainen lapsi voisi kulkea tiensä kirkasotsaisena aviolapsena.

Koskas meidän kirkkomme taas palaakaan katolisen kirkon laajaan helmaan? Mielipiteistä ei ainakaan ole liittymisen esteiksi. Kirkkohallitus tulee oikein hyvin toimeen "Jumalan Rottweilerin" kanssa.

1 Comments:

Blogger Minna Wilhelmiina said...

Näinpä. Minä kommentoin tuota jo toukokuussa, kun arkkipiispan aliokirjoitus ilmestyi Turun Sanomissa.

Olisi kyllä kiva jos kirkko malttaisi pysyä poissa vieraiden naisten jalkoväleistä. Eihän tässä olla edes hyvänpäiväntuttuja.

4:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home