tiistaina, toukokuuta 31, 2005

Ylitappoa

Sukuriidat voivat tulehduttaa ihmisten koko elämän. Turussa 20 vuoden sukuriita johti huikeaan ylitappoyritykseen. Silloin on mies hautonut murhaa päiviä, kuukausia, jopa vuosia, hekumoinut sillä mielessään, tehnyt sen ajatuksissaan uudelleen ja uudelleen, kun hän lähte ottamaan sukulaismiehestä henkeä ja varustautuu seuraavilla välineillä:

- mustaksi maalattu grillivarras
- pistooli
- kaksi puukkoa
- silmukkaköysi
- kahvoilla varustettu rautalanka
- väärennetyt rekisterikilvet
- toinen vaatekerta
- suuria jätesäkkejä
- vahvaa muovia auton tavaratilan vuorauksena
- varastettu maastopyörä

Maastopyörän murhaajaehdokas pani poikittain tielle ja kun sukulaismies joutui pysäyttämään autonsa ja nousemaan siitä siirtääksen pyörän pois, murhan yrittäjä kävi hänen kimppuunsa grillivartaan kanssa ja haavoitti häntä jalkaan.

Seitsemän vuotta tuli murhayrityksestä ja eräistä muista syytteistä. Lopulliseksi murha-aseeksi valittu grillivarras panee minut epäilemään, että murha ei sittenkään ollut "todellinen". Ihmisestä saa nopeasti hengen puukolla. Pistooli on hyvä, jos sitä osaa käyttää. Grillivarras tuo mieleen härkätaistelun ja silmittömän raivon. Köydet ja kuristussilmukat ovat salamurhaajan aseita, ja vieläpä kokeneen sellaisen (vaikka ihmettelen, missä salamurhaajakoulussa harjoitellaan kuristuslangan käyttöä, mahdollisesti mallinukkea uhrina käyttäen, kuten "Oliver Twistissä" harjoiteltiin nenäliinojen varastamista).

Kaiken tämän jälkeen epäonnistunut murhaaja vakuutti aikoneensa puhkaista uhrin autonrenkaat. Oikeus ei uskonut häntä.

Kuvittelen miehen vankilassa kirjoittamassa raivokkaasti uudelleen ja uudelleen tarinaa murhasta uusilla ja uusilla tavoilla...

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Lol

8:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home