perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Lentoyhtiöillä on eroa

SAS:n koneilla on ollut viime päivinä ongelmia. Laskutelineet ovat pettäneet, koko konetyyppi on otettu pois liikenteestä, ja satojen ihmisten matkasuunnitelmat ovat menneet sekaisin. Asiaa on uutisoitu tiuhaan mm. TV-uutisissa, useita kertoja per päivä. Ja sopii uutisoidakin, se on selvä.

Tulee silti mieleen, että vähän sitä ennen Finnairin koneesta räjähti moottori ilmassa. Kone teki hätälaskun, matkustajat kuljetettiin kohteeseen toisella koneella, jtokut säikähtivät niin, että kieltäytyivät jatkolennosta ja menivät perille junalla, joku myöhästyi Etelä-Amerikan lennoltaan. Eikä sanaakaan YLEn TV-uutisissa, ja lehdistäkin juttu katosi kuin villahuovan alle.

No, onhan siinä eroa, eikö vain? Sinivalkoiset siivet ovat meidän kaikkien siivet, ei niille saa tuottaa markkinahäiriötä. Ne hemmetin svenskit sen sijaan sopii polkea maan rakoon. Vai?

3 Comments:

Blogger Richal said...

In the modern age there are several people keto charge plus who are looking for ways and means to lose weight. The reasons could be to enhance self esteem, look young, stay fit, keep health problems away etc.

2:23 ip.  
Blogger Richal said...

If you are making your own weight loss plan, keep Slimlinic Keto in mind that its success lies in you. You need enough motivation and determination to stick to your weight loss plan.

1:48 ip.  
Blogger Richal said...

The Body Mass Index can be used by your Green Vibe Keto doctor and/or dietitian to figure out your general weight health based on your sex, height and weight and is associated with the measurement of body fat.

12:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home