maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Keskusta pettää aina

Voin olla turhan kyyninen, mutta vaikuttaa siltä, että keskusta on jo lemppaamassa Matti Vanhasen. Hänen syntinsä on se, että hän yritti parhaansa eikä se riittänyt.

Epäilykseni perustuu siihen, että Eero Lankia on sanonut YLElle keskustan johdon olevan auki:

Ylen Radiouutisten haastattelema Lankia sanoo luottavansa siihen, että Vanhanen jatkaa puolueen johdossa myös ensi kesän puoluekokouksen jälkeen. Hän kuitenkin muistutti, että kaikki paikat puolueen johdossa ovat tuolloin auki.Paula Lehtomäki on myös alkamassa kuolinkellojen soiton:

Arvioita niistä johtopäätöksistä, joita keskustassa vaalin tuloksista tehdään, keskusta lupaa sitten kun vaalitulosta on analysoitu hieman enemmän, totesi Lehtomäki.

Muistamme, miten nopeasti Anneli Jäätteenmäki lempattiin ja miten Eero Lankia esiintyi, kun Takkulasta syntyi kiistaa.

Onkohan Jäätteenmäelle uuden nousun paikka?

1 Comments:

Blogger Jere L said...

En usko että Vanhanen saa keskustajohdosta kenkää. Kampanja meni hienosti mutta sosialistitantta ryösti Vanhasen kannatusta suuresti hänen suurimmilla kannatusalueillaan. Kepun riveissä ei itse Kekkonenkaan olisi pärjännyt paremmin. Vanhanen teki rehellisen ja suoraselkäisen suomalaisen miehen työn kertoessaan äänestävänsä Sauli Niinistöä toisella kierroksella. Matti osoitti tällä olevansa todella Tasavallan Mittainen.

9:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home