tiistaina, joulukuuta 20, 2005

Backman on mäntti

Taas on nähty eduskunnassa nolo näytelmä, kun Jouni Backman on jakanut luottamusta kuin tuomari sakkoja. Luottamus ei ole asia, jota voidaan anniskella "vähän luottamusta", "vähän vähemmän luottamusta", "ei lainkaan luottamusta" -linjoilla. Backman ei voi määrätä, kuka luottaa keneenkin ja kuinka paljon. Jumalaksiko hän itseään luulee?

Ilmoitan tässä ja nyt, että en luota Backmanniin pätkääkään. En ole luottanut sen Yleisradio-sekoilun jälkeen ja nyt luottamuksen puutteeni on tullut vahvistetuksi. Ilmoitan myös, että ne seitsemän ovat osoittaneet, että heillä on jäljellä sentään joitakin rudimenttijäännöksiä selkärangasta, kun taas esimerkiksi Jukka Gustafssonilta nämä jäänteet ovat näköjään kadonneet. Yleisesti ottaen moraalinen selkäranka on poliitikoilla kuin umpisuoli ihmisellä; evoluution tarpeeton jäänne.

Hyvä Saara ja muut kuusi! Vaaleissa muistetaan! Backman roskakoriin! Jos puolueen nimi olisi ollut kokoomus, asia olisi ollut toinen, mutta sosialidemokraatit! Puolueen perustajat ja ylpeät johtohahmot kieppuvat haudoissaan kuin ennen vanhaan kutomapuolat Finlaysonilla.